недела, мај 19, 2024

таг: ундп

Отворена регионална канцеларија за поддршка на земјоделството, туризмот и одржливиот економски...

Со потпишување договор за меѓуопштинска соработка меѓу општините Струмица и Василево денеска во Струмица беше отворен Регионалниот центар за одржлив развој на овие две...

Кочани: Мобилниот сервис за домашна посета неопходност за над 1600 граѓани

Мобилниот сервис за грижа во домашни услови, проект во кој Кочани е првата општина во државата каде започна да се реализира подобра здравствена и...