понеделник, април 22, 2024

таг: уметнички проект

Уметничкиот проект „Оваа зграда зборува (на) вистина“ на меѓународниот фестивал „Млади...

Уметничкиот проект „Оваа зграда зборува (на)вистина“ се претставува на меѓународниот фестивал „Mлади Леви” во Љубљана. Денеска во зградата на старата електрична централа во Љубљана, Словенија...