понеделник, август 15, 2022

таг: уличното осветлување

Македонска Каменица меѓу пилот општините за јавно приватно партнерство во уличното...

На работилница во Стопанската комора на Македонија, беа презентирани техничката и тендерската документација за јавното улично осветлување изготвени од страна на пилот-општините, меѓу кои...