петок, август 12, 2022

таг: улици Бел Камен и Тошо Арсов

Еднонасочен сообраќај на дел од виничките улици Бел Камен и Тошо...

Со одлука на Советот на Општината Виница, од 10 јули е променет режимот на сообраќај на дел од улиците Бел Камен и Тошо Арсов. Сообраќајот...