недела, март 3, 2024

таг: туристичка

Крушево станува дестинација за 4 сезони

Не само во зимскиот или летниот период, крушево изминатите години станува туристичка атракција во сите четири сезони. На одбележувањето на патрониот празник на СОУ „Наум...

Дојран успешно ја помина и оваа летна сезона

Голем број на посетители, особено во пикот на сезоната односно од 20-ти јули до 20-ти август, годинава летувале во Дојран, а локалните власти се...

Tрчање во планински услови од 6 до 8 август во Крушево

Туристичката понува во Крушево се збогатува со уште еден настан. Во август ќе се одржи настанот „Krushevo Trail Chalenge“ кој содржи трки во трчање на...