петок, септември 30, 2022

таг: труба фест

Куманово- Рома труба фест по 13-ти пат

По нежните звуци на тамбурите,утре (5 септември) на плоштадот во Куманово ќе одекнат звуците на тамбурите. Осум трубачки оркестри ќе настапат на дувачките средби, а...