вторник, септември 28, 2021

таг: трпеливот

Градот Скопје замолува за трпение додека траат градежните работи на улиците...

Градот Скопје продолжува да гради со засилено темпо и ја почна летната градежна офанзива за изградба и реконструкција на градските улици и булевари. Во...