Free Porn
xbporn

таг: трештена скала

Човечки фактор го предизвикал пожарот на градската депонија во Штип, но...

Човечки фактор е причината за пожарот кој вчера во попладневните часови ја зафати градската депонија, “Трештена скала” во Штип, информираат од ЈП Исар, под...

Поднесена кривична пријава за вчерашниот пожар на штипската депонија

Пријава против непознат сторител е поднесена до СВР-Штип и до Државниот инспекторат за животна средина по вчерашниот пожар на штипската депонија „Трештена скала“. Директорот на...