вторник, септември 28, 2021

таг: Трајковски

Градоначалникот Трајковски апелира граѓаните да не се движат низ шумските подрачја

По непроспиената ноќ во Делчево, утрово е делумно локализиран пожарот кај Нов Истевник  кој се закануваше да го проголта Маалото Пасјак. Согласно со последните информации,...