недела, април 21, 2024

таг: транспарентностструмица

Општина Струмица меѓу најдобрите по активна транспарентност во Македонија за 2017...

Резултатите од најновото истражување кое што го спроведе Центарот за граѓански комуникации уште еднаш потврдија дека Струмица е меѓу најтранспарентните општини во Република Македонија....