вторник, септември 28, 2021

таг: теретана

Младите во Крушево ќе добијат теретана, набавена и машина за подно...

На барање на младите но и во прилог на проектот „Кругот на адреналинот – развој на авантуристички туризам во Крушево“, општината ќе добие теретана...