понеделник, април 22, 2024

таг: театарски фестивал

Почнуваат осмооктомвриските одбележувања во Крива Паланка

Со свечено отворање во сабота 02.10.2021 година, ќе започне тринаесеттиот Меѓународен театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“. Годинава на фестивалот ќе бидат изведени четири претстави...