недела, јули 3, 2022

таг: тартан патека

(ВИДЕО) Како се создаваше втората тартан патека во Градски парк ?!

ЈП Улици и патишта - Скопје подготвија видео, од создавањето на втората тартан патека во Градскиот парк, која е наменета за сите рекреативци, но...