четврток, декември 1, 2022

таг: струмички ксрневал

Атрактивни гости на Струмичкиот карневал – главниот настан во сабота, 5...

Градоначалникот на Општина Струмица, Костадин Костадинов, денес симболично ќе го предаде клучот од Општината на претставници од Организацијата на Струмичкиот Карневал, охрабрувајќи ги да...