среда, септември 23, 2020

таг: Струмиац

Промовирана втората книга афоризми на Ацо Ѓоргиев

Синоќа, во големата сала на Домот на АРМ, беше промовирана книгата афоризми „Влакно во јајцето“ на Ацо Ѓоргиев, која излезе од печат во издание...