четврток, декември 8, 2022

таг: стипендирање

Општина Гевгелија распиша конкурс за стипендирање на студенти по медицина

Во тек е Конкурсот на Општина Гевгелија за доделување 5 стипендии на жители на општина Гевгелија- студенти запишани на Медицинските факултети во државата (кои имаат запишано...