четврток, декември 8, 2022

таг: средно стручно образование

Атрактивни мерки од Општината за средношколците од Македонска Каменица

Мотивирање на учениците за школување во средното стручно образование и поголема активност на наставниците, се целите кон кои ќе се води Општина Македонска Каменица...