четврток, декември 8, 2022

таг: спречена

Спречена фекална контаминација на бунарот од кој со вода се снабдува...

На лице место направен увид, констатирана опасност, се работи на целосно расчистување. „Со Директорот на ЈПКД Лозово, излеговме на терен и извршивме увид на локацијата...