понеделник, септември 27, 2021

таг: спортист

Емил Павлов спортист на Штип и за 2020 година

Каратистот Емил Павлов, кој годинава се надева на учество на Олимпијадата во Јапонија, е избран за најдобар спортист на Штип и за 2020 година. Комисијата...