сабота, август 13, 2022

таг: спортист на штип за 2019

Kaратистот Емил Павлов избран за спортист на Штип во 2019 година

 Каратистот Емил Павлов по петти пат во последната деценија го доби признанието најдобар спортист на општина Штип, овој пат за 2019 година. Наградата му...