петок, септември 30, 2022

таг: спомен плоча

Во Радовиш откриена спомен плоча за паднатите бранители

Во Радовиш беше откриена спомен плоча во чест на полициските службеници од овој град - Ерол Готак, Сашо Соколов и Коце Крстев, кои загинаа...