понеделник, април 22, 2024

таг: спомен дом асном

Нов лик добива салата на делчевскиот Спомен дом – АСНОМ –...

Новиот лик на култното место за културата во Делчево, салата во Спомен-дом АСНОМ, резултат од реализацијата на проектот поддржан преку Програмата за користење капитални дотации...

Салата во делчевски Спомен-дом АСНОМ добива ново руво

Започнаа градежните работи за реконструкција и санација на спомен-домот АСНОМ. Во моментов се работи на поставување звучна изолација и изградба на санитарни чворови, а...