понеделник, април 12, 2021

таг: социјални станови

Кочани доби нова социјална зграда за 43 семејства

Четириесет и три семејства од Кочани од социјално ранливите категории неделава ги добија клучевите од новите станови во социјалната зграда во кочанската населба Драчевик....