четврток, декември 8, 2022

таг: социјална населба

Во Струмица почнуваат активности за еден од најголемите проекти – изградба...

Општина Струмица почнува со активности за изградба на целосно нова социјална населба во Турското маало, каде ќе бидат сместени семејствата кои живеат во дивата...