петок, јуни 14, 2024

таг: социјална зграда

Пробиштип: Социјалната зграда е готова, становите ќе се делат по локалните...

Четириесет и осум социјално загрозени семејства од Пробиштип, по Нова година ќе добијат свој дом. Социјалната зграда е комплетно завршена, останува само да се...

По 30 години се гради социјална зграда во Свети Николе (видео)

За 18 месеци Свети Николе треба да добие зграда за сцијално ранливи категории, во која ќе бидат сместени 48 лица. Оваа зграда е првата...