среда, мај 22, 2024

таг: совет на општина

Околу 7,5 милиони евра ќе „тежи“ Буџетот на Општина Гевгелија

Советот на Општина Гевгелија на вчерашната Трета седница го усвои Нацрт-Буџетот на Општина Гевгелија за 2022 година. Според Нацрт-документот, вкупниот Буџет на Општина Гевгелија за идната година...

Закажана конститутивната седница на Советот на Општина Куманово

Во претстојната седмица, во вторник на 23 ноември, ќе се одржи конститутивната седница на Советот на Општина Куманово. Според дневниот ред, ќе бидат верифицирани...