сабота, мај 18, 2024

таг: советнички

Засадени 16 портокалови цветови во знак на 16 дена активизам против...

Засадени 16 портокалови цветови во центарот на Куманово во знак на Националната кампања против насилство врз жените и девојките. Активноста е во чест на...

Летната градежна офанзива и БРТ, главни теми на советничките прашања

На денешната 72 седница на Советот на Град Скопје советниците поставуваа прашања за работата на градоначалникот, градската администрација, јавните претпријатија и културните установи на...