четврток, септември 29, 2022

таг: советник

Самет Салиевски е новиот член на Советот на Општина Куманово

Самет Салиевски и официјално стана новиот советник во Советот на Општина Куманово, откако советниците го верификуваа неговиот мандат, а претходно и оставката на Максим...