недела, јули 3, 2022

таг: смарт сити

(ВИДЕО) Скопје добива модерно и економично ЛЕД осветлување

Како дел од проектот „Смарт Сити”, Скопје добива модерно и економично ЛЕД осветлување за безбедни коловози, тротоари и вело патеки. Во тек е последната...