среда, мај 22, 2024

таг: скопјевидео

(ВИДЕО) Еве како ќе изгледа „Кејот 13 Ноември“ по неговото уредување

Партерно уредување на „Кејот 13 Ноември“ најави градоначалникот на Град СКопје, Петре Шилегов, со што се предвидува целосно партерно уредување од 12.500 метри квадратни. „Наша...

(ВИДЕО) Новите машини кои ги набави Град Скопје и ЈП „Комунална...

Град Скопје заедно со ЈП Комунална хигиена секојдневно ја одржува хигиената на шест милиони м2 јавни и сообраќајни површини во главниот град. Главениот приоритет...