недела, март 3, 2024

таг: скопски

Нови државни рекорди на Поп Арсова и Ивановски на 17 -от...

Денес по 17-ти пат на улиците на Скопје се одржа традиционалниот Виз Ер Скопски маратон, со над 7000 учесници, од кои најголемиот дел беа...

Во недела ќе се трча 17 -от Скопски маратон

Градот Скопје и годинава ќе ги отвори вратите за натпреварувачите од целиот свет кои ќе учествуваат во најмасовната спортска манифестација во нашата земја –...