четврток, јуни 20, 2024

таг: скала

(ВИДЕО) Влогот во новата 45 метарска противпожарна скала многу значи за...

Во време кога пожарите беснеат во нашата земја, градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов сподели видео од новото специјализирано противпожарно возило за Територијалната противпожарна...

(ВИДЕО) Како изгледаше презентацијата на новото специјализирано противпожарно возило

Противпожарната бригана на Град Скопје го доби новото специјализирано противпожарно возило кое е опремено со 45 метарска противпожарна скала, според сите европски и светски...

(ВИДЕО) Презентирана новата 42 – метарска скала со која пожарникарите ќе...

Противпожарната бригада на Град Скопје заедно со припадници на специјалните единици на МВР денеска во центарот на Скопје ја презентираа новата противпожарна скала. На...

Нема конфликт на интереси, градските пари не се прелеваат на смета...

Денеска градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов одржа брифинг со новинарите во врска со набавката на скалата за Противпожарната бригада на Град Скопје. Тој посочи...

Шилегов утре ги повика новинарите на брифинг за набавката на новото...

Градоначалникот на Град Скопје вчера ја повика Државната комисија за спречување на корупција да ги провери наводните нерегуларности при набавката на противпожарната скала за...