вторник, јануари 18, 2022

таг: Систем48

Струмица: Во јуни решени 114 проблеми преку „Систем 48“

Во општинскиот сервис „Систем 48“ во текот на месец јуни биле пријавени вкупно 143 пријави од страна на граѓаните за проблеми од повеќе области....