сабота, мај 18, 2024

таг: Систем 48

Систем 48 – врска меѓу граѓаните на Гевгелија и Општината

Општина Гевгелија очекува интензивирање на комуникацијата со граѓаните, како пат за решавање на комуналните проблеми со кои се соочуваат. Во таа насока работи  Систем...

Во првите шест месеци од годинава решени се 608 проблеми на...

Општинскиот сервис за пријавување на комунални проблеми „Систем 48“ континуирано се потврдува како вистински партнер на граѓаните преку кој се решаваат нивните проблеми. Само во...

Во 2016 година преку „Систем 48“ решени 1.817 проблеми на граѓаните

Преку општинскиот сервис за пријавување на комунални проблеми „Систем 48“ во 2016 година во Струмица биле решени 1.817 проблеми на граѓаните од вкупно пријавените 1.956....