вторник, септември 28, 2021

таг: сертификат

Крушево доби сертификат, од денес е безбедна Ковид 19 дестинација

Крушево е чиста и безбедна Ковид 19 дестинација. Оваа потврда важи од денеска со доделувањето на сертификат од страна на Европскиот совет за туризам и...