понеделник, ноември 29, 2021

таг: семејство

Канти за комунален отпад за секое домаќинство

Општина Карбинци во соработка со ЈП "Плачковица" започнаа со доделување канти за комунален отпад на секое домаќинство. Оваа мерка " Бесплатна канта за комунален отпад...