понеделник, април 22, 2024

таг: СЕКО-Берн

Одобрени нови 1,5 милиони швајцарски франци за финализирање на проекотот „Подобрување...

СЕКО-Берн Швајцарија донесе одлука за проширување на буџетот на проектот „Подобрување на водоснабдувањето на Делчево" во износ од околу 1, 5 милиони швајцарски франци...