понеделник, август 15, 2022

таг: седми пат

Од 11 до 13 октомври:„Самун ем татлија“ по седми пат во...

По седми пат, Радовиш ќе биде домаќин на традиционалната и масовна манифестација „Самун ем татлија“. И оваа година, под покровителство на ЕЛС и Општина Радовиш,...