четврток, јуни 20, 2024

таг: светски

Пинпонгар на ППК „Нико Доага“ ќе учествува на Светските школски игри...

Пинпонгар, член на ППК Крушево „Нико Доага“ ќе учествува на Светските школски игри во Нормандија, Франција. Настанот ќе се одржи од 14-ти до 20-ти...

(ВИДЕО) Со БРТ системот – Скопје во чекор со светските метрополи...

Брз Автобуски Превоз во главниот град, според најавите на скопскиот градоначалник ќе не направи горди на градот Скопје и нашата земја. Вчера беше потпишан...