сабота, октомври 16, 2021

таг: Светскиот ден на животните

Coffee & Cake ден во Лајка по повод „Светскиот ден на...

По повод 4-ти октомври, Светскиот ден на животните, прифатилиштето на ЈП Лајка ги поканува љубителите на кучиња на отворен Coffee & Cake ден од 11:00 до 15:00 часот. „Овој ден да...