недела, септември 25, 2022

таг: Свети Трифун

Закроени лозовите насади во ССОУ „Киро Бурназ“

На имотот на Средното стручно општинско училиште „Киро Бурназ" во селото Којнаре денеска беа закроени лозовите дрвца, со што традиционално се одбележа празникот Свети...