сабота, август 13, 2022

таг: Сандански

Радовиш: Потпишан договор за реализација на проект со Сандански

На 31 јули во Општина Радовиш, од страна на градоначалникот, Герасим Конзулов, и раководителката на Центарот за развој на Југоисточниот плански регион, Жулиета Ѓуркова,...