четврток, март 4, 2021

таг: саем на книга

Мини саем на книга во Македонска Каменица

Една од најактивните невладини организации во градот „Надеж Норе“ во соработка со издавачката куќа Антолог - Скопје од 12 до 14 февруари, во Домот...