среда, декември 8, 2021

таг: Родово буџетирање

Родово буџетирање: Коридорот 8 основа на развојната стратегија на Општина Крива...

Преку серија работилници Општина Крива Паланка ја креира новата Стратегија за развој 2021-2026 година, која ќе ги вклучува родово одговорните аспекти, преку инклузивен процес...