понеделник, април 22, 2024

таг: рехабилитација на улицата

По улицата „Партизанска“, ќе се рехабилитира и булеварот „Гоце Делчев“ (видео)

Во тек е рехабилитација на улицата „Партизанска“од кружниот тек кај Дујлето во правец кон населбата Сењак во Штип. Директорот на ЈП Македонија пат, Беким Мемети...