Free Porn
xbporn

таг: реконструкција

Продолжува градежната офанзива, се уредуваат тротоари, а привршува и изградбата на...

Се градат тротоарите на улицата “ 11 Октомври “, а градоначалникот Иван Јорданов денес изврши увид на градежните активности во овој дел од градот....

Се реконструираат и уредуваат улиците од населба “Леваци” во Штип

Се уредуваат влезовите од повеќе станбени единици на улицата "Коле Неделковски" во населбата "Леваци". Како што нагласува градоначалникот Иван Јорданов станува збор за партерно уредување...

Се реконструираат улици во населбата Каваклиски рид, променета водоводната и канализациска...

После долги години ќе се реконструираат неколку краци од улици во населбата Каваклиски рид, а како што истакна на денес градоначалникот Иван Јорданов, активностите...

Се реконструира бања Кежовица, ќе се уредуваат и сместувачките капацитети

Со вкупно 5 милиони денари во две фази, во текот на наредниот период ќе се врши делумна реконструкција на бања Кежовица, тековно одржување како...

После повеќе од половина век улицата “Корушка” добива нов лик

Во тек се подготовките за поставување асфалт на улицата „Корушка“ соопштија денеска од кабинетот на градоначалникот на Општина Штип, Иван Јорданов. Во писменото соопштение...

Нов тротоар на “Еврејска” , во наредниот период ќе се третираат...

Согласно програмата за уредување на градежно земјиште, започна реконструкцијата на тротоарските површини на ул “Еврејска” која е втора во низата улици кои ќе се...

Започна реконструкцијата на една од пофреквентните улици во Ново Село

ЈП “Стипион” започна со реконструкција на улицата “Милојкова” во населбата Ново Село,  која според градоначалникот Иван Јорданов треба да биде финализирана во наредните две...

Градежна офанзива во Штип, се реконструираат улици, тротоари, водоводни и канализациони...

Повеќе од 50 улици, тротоари, водоводни и канализациони мрежи во Штип ќе се реконструираат во текот на наредните месеци, најави денес на средба со...

Нов лик добива салата на делчевскиот Спомен дом – АСНОМ –...

Новиот лик на култното место за културата во Делчево, салата во Спомен-дом АСНОМ, резултат од реализацијата на проектот поддржан преку Програмата за користење капитални дотации...

Привршуваат работите за поставување на нов асфалт на ул „Острец“ во...

Во финална фаза е реконструкцијата на една од клучните сообраќајници во населбата Трети Реон Делчево – улицата „Острец“. Со поставувањето на асфалт завршува реконструкцијата...