недела, април 21, 2024

таг: реконструкција на улица

Бочварски од Делчево:  Делчево го доби својот изглед на модерен град

Интензивно се работи на реализација на инфраструктурните проекти во Делчево кои се дел од Проектот за поврзување локални патишта во РСМ, кој Миистерството за транспорт и врски...