вторник, април 20, 2021

таг: реконструкции

(ВИДЕО) По Карпош и Аеродром, и општина Бутел со своја мапа...

Со инвестиција од 285 милиони денари, во општините се реконструираа улици во вкупна должина од 5.000 метри, вклучувајќи ги и редовните одржувања од страна...