сабота, јули 2, 2022

таг: реализирани

Општина Крушево во 2021 година реализира над 20 проекти, во тек...

Општина Крушево во 2021 година реализира повеќе од 20 проекти, а во тек се уште десетина проекти чија реализација ќе заврши во 2022-ра година. „Во...