вторник, мај 21, 2024

таг: развој на села

Виница доби средтва за развој на селата од АФПЗРР

Градоначалникот на Виница, Ивица Димитров, деновиве го потпиша вториот договор со Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој за добивање средства во...